снимка pixabayЗа всяко нарушение се предвижда глоба. Тя ще е около

...
снимка pixabayЗа всяко нарушение се предвижда глоба. Тя ще е около
Коментари Харесай

Най-многолюдният австралийски щат прави маските задължителни

снимка pixabay

За всяко нарушаване се планува санкция. Тя ще е към 150 $.

Най-многолюдният австралийски щат Нов Южен Уелс направи маските наложителни и наложи нови ограничавания, откакто огнище на ковид се усили със 7 нови случая, съобщи Ройтерс. Съседният щат Виктория заяви за 10 нови локални случая на ковид.

Предвид повишаването на новите случаи с ковид от през днешния ден среднощ маските стават наложителни в някои закрити обекти в Сидни като молове, публичен превоз, кинотеатри, молитвени домове, салони за хубост, игрални зали и старешки домове. Това заяви министър председателят на щата Нов Южен Уелс Гладис Береджиклян.

Нарушителите ще бъдат глобявани с 200 австралийски $ (около 154 щатски долара).

Въпреки че новата ограничаваща мярка за най-населения австралийски град влиза в действие тази нощ, контролът върху осъществяването ѝ стартира от среднощ в понеделник.

Увеличеният брой новозаразени в Сидни и предградията породи налагането и на възбрана за събиране на повече от пет посетители в жилище за новогодишно тържество.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР